Connect with us

Eveniment

FOTO: Copil de 3 ani, victima unui accident rutier produs în Cluj

Publicat


Un accident rutier a avut loc luni DJ108C, între localitățile clujene Gârbău și Aghireșu.

Din primele date furnizate de IPJ Cluj, coliziunea laterală s-ar fi produs între două autoturisme conduse pe direcția Gârbău spre Aghireșu, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani din județul Sălaj și un autoturism condus de o femeie de 41 de ani, din comuna Gârbău.

cluj

În urma impactului, mașina condusă de bărbatul de 27 de ani a fost proiectată în afara drumului, intrând în coliziune cu un copac.

Un copil de 3 ani, din autoturismul condus de bărbat, a fost transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.

Testarea conducătorilor cu aparatul etilotest a indicat rezultate negative.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comentariu emoționant pe Facebook al unei femei din Alba Iulia: Vrea să își vadă strada asfaltată înainte să plece din lume

Publicat

”Îmi doresc foarte mult să nu plec din această lume fără să îmi văd strada asfaltată”: un comentariu lăsat de o femeie în vârstă de 75 de ani, la o postare a Primăriei Alba Iulia. 

De cele mai multe ori, spațiul de comentarii la postările de pe Facebook este surprinzător și nu de puține ori poți găsi păreri, opinii sau idei venite din problemele pe care cetățenii unui oraș le întâmpină din viața de zi cu zi. Comentarii pline de emoții și, de cele mai multe ori, pline de adevăr. 

La o simplă postare a Primăriei Alba Iulia legată de votul pentru bugetare participativă, dacă te uiți în secțiunea de comentarii vei vedea un comentariu venit dintr-o dorință simplă: asfalt pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vicepreședintele USR Cluj, deputatul Viorel Băltărețu: Vrem să arătăm că noi suntem opțiunea cea mai bună pentru Cluj

Publicat

usr vin.jpg

Președinta și vicepreședinții filialei județene USR Cluj au prezentat obiectivele noii echipe de conducere. Oana Murariu, Deputată și Președintă USR Cluj, a declarat că obiectivul cel mai important e ca USR Cluj să devină prima opțiune a cât mai multor clujeni la alegerile din 2024.

Viorel Băltărețu, Deputat și Vicepreședinte al filialei, este cel responsabil de coordonarea echipei ce va gestiona extinderea partidului și suportul acordat filialelor din județ.

“Avem nevoie de filiale noi și de noi membri de calitate, care să se implice. Scopul e să prezentăm candidați în majoriatea UAT-urilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Eveniment

FOTO: Casă cuprinsă de flăcări, într-o localitate din Sibiu

Publicat

Un incendiu a izbucnit. vineri după-amiază la o casă aflată în localitatea Bogatu Român, județul Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu incendiul s-a produs la o locuință în localitatea Bogatu Român.

Incendiul s-a manifestat la o parte din acoperișul clădirii și în trei dintre încăperile acesteia, având destinația bucătărie, hol și camera centralei termice.

incendiu sibiu casa1


Pompierii au intervenit prompt pentru lichidarea incendiului și au limitat efectele produse de acesta, salvând mai mult de jumătate din locuință.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost coșul de fum neizolat corespunzător față de elementele de construcție din lemn aflate în apropiere.

incendiu casa sibiu (5)

La fața locului s-a intervenit cu două autospeciale de stingere și un…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Alba

„Jocul Călușerilor din județul Alba”, un nou proiect finanțat prin Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)

Publicat

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba a câștigat un nou proiect la Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) prin care va cerceta și va conserva jocul călușerilor din județul Alba. Proiectul a fost anunțat câștigător recent, în cadrul apelului de proiecte lansat de AFCN, urmând să se desfășoare pe parcursul anului 2023.

Scopul proiectului este recuperarea, conservarea și transmiterea jocului călușeresc ca parte importanta a folclorului coregrafic din județul Alba prin constituirea unei arhive cu documente scrise și audio – vizuale, dar și prin prezentarea acestuia în cadrul unor spectacole muzical-coregrafice itinerante.

Cercetare coregrafică în mai multe zone din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe