Connect with us

Alba

FOTO: Judoka Laura Bogdan și Alexandru Sibișan de la CS Unirea, medalii de argint și bronz la Cupa Europeană de Juniori

Publicat



Judoka CS Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan și Alexandru Sibișan, s-au clasat pe locurile 2 și 3 la Cupa Europeană de Juniori, obținând astfel medalii de argint și bronz la o importantă competiție internațională.

Alexandru Sibișan (sportiv cu dublă legitimare – CS...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea în Alba în weekend 5 – 7 iulie: Revine canicula. Diferențe de temperaturi de 10 grade Celsius. Prognoza meteo pe localități

Publicat

Vremea în Alba în weekend 5 – 7 iulie: Revine canicula. Diferențe de temperaturi de 10 grade Celsius. Prognoza meteo pe localități. Se încălzește din nou, cu diferențe mari de temperaturi de la o zi la alta.

În următoarele zile temperaturile cresc treptat de la o zi la alta, iar ploile vor lipsi, deși cerul va fi parțial înnorat. În fiecare zi se vor înregistra câteva grade în plus, așa încât până duminică vor fi maxime de 31 – 33 de grade Celsius.

Citește mai departe

Alba

FOTO: Incendiu în șanțurile Cetății Alba Carolina. Pompierii din Alba Iulia, chemați să intervină

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi după-amiaza, în jurul orei 18:00, în șanțurile Cetății Alba Carolina. Potrivit primelor informații, focul ar fi izbucnit la deșeuri menajere. 

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Revenim cu detalii.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânăr reținut după scandal la un magazin alimentar din Alba Iulia. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, în urma unui scandal petrecut la un magazin alimentar din municipiu. Inițial, a fost reținut un agresor de 41 de ani. Acum, polițiștii au luat aceeași măsură pentru fiul celuilat bărbat implicat în conflict.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Percheziții în Alba, București și alte nouă județe: polițiști și jandarmi, implicați într-un dosar de licențe universitare pe bani

Publicat

Percheziții în Alba, București și alte nouă județe: polițiști și jandarmi, implicați într-un dosar de licențe universitare pe bani. Anchetatorii braşoveni au efectuat joi, 4 iulie, 20 de percheziţii în municipiul București, Alba și alte nouă județe din țară, într-un dosar privind infracţiuni de corupţie în legătură cu susţinerea unor examene universitare/examene de licenţă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate