Connect with us

Eveniment

FOTO: Un TIR încărcat cu hârtie a fost cuprins de flăcări, într-o localitate din Sibiu. Șoferul a suferit arsuri

Published

on



Un incendiu a izbucnit la remorca unui TIR încărcată cu hârtie, miercuri după-amiaza, pe drumul ce leagă localitatea Scoreiu de Sibiu. Șoferul a sfuerit mai multe arsuri la mâini.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pe DN1, la ieșirea din localitatea Scoreiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la remorca unui TIR.

La sosirea forțelor la fața locului incendiul se manifesta generalizat la întreaga remorcă încărcată cu hârtie și la partea din spate a capului tractor.

Intervenția rapidă a forțelor a condus la răcirea zonei afectată din capul tractor și astfel fiind salvată întreaga cabină.

Conform sursei citate, șoferul, cu arsuri minore la una din mâini, a primit îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

A ars întreaga remorcă și a fost deteriorată partea din spate a cabinei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs prin frecare ca urmare a unei defecțiuni la una dinte roțile din față.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig  cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

 

Romania24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: ACCIDENT rutier pe DN 74, la Poiana Ampoiului. O femeie a fost rănită după ce s-a răsturnat cu mașina

Published

on

Un accident rutier s-a produs miercuri dimineața, în jurul orei 11:20, pe drumul național DN 74, pe raza localității Poiana Ampoiului. În urma evenimentului rutier, o femeie în vârstă de 47 de ani a fost rănită ușor. 

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs în localitatea Poiana Ampoiului din comuna Meteș, pe DN 74.

Este vorba despre un autoturism implicat. O persoană neîncarcerată, conștientă care necesită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cum pot șoferii să își recupereze mai repede permisul de conducere suspendat. Ce trebuie să facă conducătorii auto sancționați

Published

on

Cum pot șoferii să își recupereze mai repede permisul de conducere suspendat. Șoferii care rămân fără permis de conducere l-ar putea primi înapoi mai repede. Situațiile și condițiile în care aceștia pot solicita reducerea sancțiunii sunt stabilite de Codul Rutier.

Potrivit acestuia, perioada de suspendare a permisului de conducere se poate reduce cu o treime, în anumite condiții.

Cum pot șoferii să își recupereze mai repede permisul de conducere suspendat

Pentru a putea beneficia de reducerea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

USR Cluj, despre afișele electorale pentru care Elena Lasconi a primit amendă: Avem contract pentru panotaj și afișaj

Published

on

USR Cluj dezminte informațiile transmise de către PNL Cluj, potrvit cărora au fost amplasate la Cluj-Napoca materiale electorale ilegale.

Reacția vine după ce Elena Lasconi, candidat USR la alegerile prezidențiale, a fost

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Informații șocante în cazul milionarului din Arad, ucis în stil mafiot, cu o bombă sub mașină. Fiica acestuia, SUSPECT PRINCIPAL

Published

on

Informații șocante în cazul milionarului din Arad, ucis în stil mafiot, cu o bombă sub mașină. Polițiștii români au un cerc de suspecți la trei ani de la producerea unui asasinat care a șocat opinia publică. Este vorba despre atentatul cu bombă, în care omul de afaceri din Arad, Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, a fost ucis.

Potrivit reporterilor de la digi24.ro, principalul suspect este chiar fiica omului de afaceri.

Surse din anchetă au declarat pentru reporterii digi24.ro că fiica acestuia, ar fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading