Connect with us

Alba

FOTO-VIDEO: Peretele internatului unui liceu din Harghita s-a prăbușit peste elevi. Trei răniți, unul în stare gravă

Publicat



Trei persoane au fost rănite, una dintre acestea în stare gravă după ce peretele clădirii în care se afla internatul unui liceu din Odorheiu Secuiesc s-a prăbușit. La fața locului sunt mobilizate mai multe echipaje de intervenție.

Potrivit ISU Harghita, mai multe persoane au fost prinse sub dărâmături. Echipajele au reușit să scoată trei persoane, dintre care una în stop cardio-respirator, care a răspuns manevrelor de…
Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

18-19 mai: Urban Playfield, în Cetatea din Alba Iulia. Festival urban al sporturilor luate în joacă, pentru cei mici și cei mari

Publicat

Urban Playfield, în Cetatea din Alba Iulia. Urban Playfield, un festival urban al sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, se va desfășura în wekendul 18-19 mai, în Cetatea din Alba Iulia. 

În cadrul Urban Playfield, participanții vor avea acces la o varietate largă de sporturi și activități care implică mișcarea: volei, tenis, baschet, escaladă, biliard cu piciorul, badminton, roundnet, șah, fotbal, tenis de masă, cornhole și alte surprize pline de energie.

În fiecare zi a evenimentului, participanții vor avea ocazia să se bucure de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Elevii care nu au comportament și limbaj civilizat în microbuzele și autobuzele școlare vor fi sancționați. Lege aprobată

Publicat

Elevii care nu au comportament și limbaj civilizat în microbuzele și autobuzele școlare vor fi sancționați. De asemenea, li se va interzice să se mai deplaseze cu acestea, pentru o perioadă de timp.

Proiectul de lege a fost adoptat marți, de Camera Deputaților, ca for decizional.

Actul normativ prevede stabilirea unor măsuri privind utilizarea autovehiculelor şcolare destinate transportului public local al elevilor din ciclul învăţământului obligatoriu. Acestea sunt folosite atât pentru deplasarea la cursuri, cât şi la alte activităţi cultural/educative. De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 60 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în 24 de ore. Amenzi de aproape 20.000 de lei

Publicat

Peste 60 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 388 de persoane și au fost verificate 249 de autovehicule, potrivit IPJ Alba.

Oamenii legii au constatat 88 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost aplicate amenzi în valoare totală de 18.665 lei.

Au fost efectuate 62…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Un șofer de Alba a plonjat cu autocamionul în râul Olt. Accident lângă barajul de la Călimănești

Publicat

FOTO: Un șofer de Alba a plonjat cu autocamionul în râul Olt, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea. 

Polițiștii rutieri au intervenit pe Drumul Național 7 CC, la un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că pe Drumul Național 7 CC, în localitatea Călimănești, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, conducătorul unui autotren, un bărbat de 54 de ani, din județul Alba, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare părăsind partea carosabilă.

Autocamionul a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe