Connect with us

Eveniment

Începe vaccinarea la Sibiu – Primii vaccinați, la Spitalul Județean

Publicat



Vaccinarea anti-Covid la Sibiu va începe în ultima zi a lunii decembrie din acest an. Primii vaccinați vor medicii și asistentele de la Spitalul Județean.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a scris pe pagina de Facebook că vaccinarea la Sibiu va începe în data de 31 decembrie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu (SCJU).

“Vaccinarea anti-COVID19 începe la Sibiu pe data de 31 decembrie. Ca membru al Guvernului, ca fost vicepremier al României implicat în toate eforturile de combatere a pandemiei, îi îndemn pe cei care fac parte din categoria lucrătorilor din domeniul sanitar și social, cărora li se adresează această primă etapă a campaniei, să se vaccineze. Suntem în fața unui moment care aduce speranță, dar care trebuie completat de responsabilitate”, spune Raluca Turcan.

Startul campaniei de vaccinare la Sibiu se va da la Spitalul Județean și va continua cu Spitalul de Pediatrie și cel Militar, potrivit Ralucăi Turcan.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan de la CS Unirea Alba Iulia, din nou campioni naționali

Publicat

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, au obținut titlul de campioni naționali la Campionatul Național Individual U 23, desfășurat în 10-11 mai 2024 la Izvorani.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme, acesta fiind un sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești).

Laura Bogdan, elevă a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia (director Daniela Mateica), a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme și ea fiind sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un tânăr din Alba prins cu 25 de grame de canabis a convins judecătorii că erau pentru consum propriu. Ce pedeapsă a primit

Publicat

Un tânăr din Alba prins de poliție cu 25 de grame de canabis asupra sa și-a aflat pedeapsa. Acesta a fost condamnat recent pentru consum ilicit de droguri.

Tânărul de 21 de ani din Roșia Montană a convins magistrații că cele 25 de grame de canabis erau pentru consum propriu. O decizie a fost dată de Tribunalul Alba pe 9 mai 2024.

Este vorba despre un tânăr care a fost depistat într-o mașină, în zona de agrement Tăul Brazi. S-a întâmplat în data de 30 iunie 2023. Un an mai târziu magistrații au dat o primă decizie.

Dosarul a fost instrumentat de DIICOT…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Teologii ortodocși morți în închisorile comuniste, comemorați la Catedrala Mitropolitană Cluj-Napoca

Publicat

Teologii și profesorii Academiei Teologice Ortodoxe din Cluj care au suferit în închisorile comuniste sau în muncă silnică la Canal au fost comemorați marți seara la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, de Ziua…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ziua Internațională a Familiei. Ce activități ai putea face alături de cei dragi

Publicat

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită în fiecare an pe 15 mai. Această zi este recunoscută de Organizația Națiunilor Unite (ONU) ca o ocazie de a evidenția importanța familiei ca unitate fundamentală a societății și de a promova conștientizarea problemelor sociale, economice și demografice care afectează familiile în întreaga lume.

Această zi oferă oportunitatea de a reflecta asupra rolului esențial pe care îl joacă familia în educația și dezvoltarea copiilor, protejând drepturile membrilor familiei și promovând relațiile și valorile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe