Connect with us

Alba

Miercuri, 3 iulie: Locuitori de pe mai multe străzi din Alba Iulia, rămân FĂRĂ APĂ potabilă. Se fac lucrări la rețea

Publicat



Furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din Alba Iulia va fi întreruptă miercuri, 3 iulie, pentru lucrări la rețea. Apa CTTA estimează că intervenția va dura circa 10 ore.

”În data de 3 iulie 2024, începând cu ora 20.00, se vor efectua lucrări de cuplare a rețelei de apă potabilă pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Alba Iulia.

Astfel, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile:

  • Mihail Kogălniceanu,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Tânăr reținut după scandal la un magazin alimentar din Alba Iulia. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, în urma unui scandal petrecut la un magazin alimentar din municipiu. Inițial, a fost reținut un agresor de 41 de ani. Acum, polițiștii au luat aceeași măsură pentru fiul celuilat bărbat implicat în conflict.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Percheziții în Alba, București și alte nouă județe: polițiști și jandarmi, implicați într-un dosar de licențe universitare pe bani

Publicat

Percheziții în Alba, București și alte nouă județe: polițiști și jandarmi, implicați într-un dosar de licențe universitare pe bani. Anchetatorii braşoveni au efectuat joi, 4 iulie, 20 de percheziţii în municipiul București, Alba și alte nouă județe din țară, într-un dosar privind infracţiuni de corupţie în legătură cu susţinerea unor examene universitare/examene de licenţă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Capacele atașate la sticlele de plastic au devenit obligatorii în Europa din iulie. Obligație pentru producătorii de răcoritoare

Publicat

Capacele atașate la sticlele de plastic au devenit obligatorii în Europa din iulie. Noul design, considerat deranjant de unii, împiedică înșurubarea completă a capacelor din cauza unor benzi suplimentare de plastic care le țin fixate de sticlă.

De ce sticlele din plastic au capace atașate și ce se întâmplă din iulie, pe piața din România. Care...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

S-a lansat aplicația Apuseni, o inițiativă unică pentru promovarea turismului în Munții Apuseni

Publicat

S-a lansat aplicația Apuseni, o inițiativă unică pentru promovarea turismului în Munții Apuseni. Din 4 iulie, turiștii români și străini pot să descopere noi destinații de călătorie în inima Munților Apuseni prin intermediul proiectului „Apuseni Treasure Hunt”, o inovație digitală, ce are la bază un concept interactiv de promovare a turismului din zonă, inițiat de ONG-ul Apuseni Spirit.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate