Connect with us

Alba

Opt persoane au murit în Alba, în primele șase luni ale anului 2024, în accidente rutiere. Care au fost principalele cauze

Publicat



Opt persoane au murit pe raza județului Alba, în primele șase luni ale anului 2024, în accidente rutiere. De aemenea, 19 persoane au fost rănite grav. 

În primele 6 luni ale  anului 2024 pe raza județului Alba, s-au înregistrat  24 de accidente grave de circulație, soldate cu decesul a 8 persoane,  rănirea  gravă  a  19 persoane  și rănirea ușoară a 9 persoane.

Principalele  cauze  ale producerii accidentelor grave de circulație, în...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Când sunt plătite alocațiile și indemnizațiile pentru copii, în septembrie 2024. Anunțul Agenției Naționale de Plăți

Publicat

Când sunt plătite alocațiile și indemnizațiile pentru copii, în septembrie 2024. Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială a anunțat că alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii.

Agențiile teritoriale efectuează plățile în avans, față de data fixată, plata în conturile bancare a beneficiilor de asistență socială pentru următoarele beneficii:

  • alocație de stat pentru copii
  • indemnizație de creștere a copilului
  • stimulent de inserție…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Scandal într-o locuință din Alba Iulia. Polițiștii l-au reținut pe un bărbat de 37 de ani. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat de 37 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, în urma unui scandal petrecut într-o locuință din oraș. Acesta l-ar fi agresat pe un cunoscut.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 4 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat 37 de ani, din Alba Iulia. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetări a rezultat că, miercuri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

An școlar 2024-2025: Rechizite gratuite pentru o categorie de elevi. Perioada în care părinții pot depune cereri și condiții

Publicat

An școlar 2024-2025: Elevii care provin din familii cu venituri mici pot primi gratuit rechizite școlare. Părinții trebuie să depună cereri în acest sens, în primele cinci zile de la începutul cursurilor.

Procedura este stabilită prin OUG nr. 33/2001, iar sumele sunt actualizate în fiecare an de către Ministerul Educației.

Potrivit actului normativ, “se acordă rechizite școlare, elevilor care sunt înscriși în învățământul de stat, primar și gimnazial, la cursuri de zi și care sunt în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Lucrări în curtea Liceului Teoretic Teiuș. Au fost demolate construcții vechi, după modernizarea sediului

Publicat

Lucrări în curtea Liceului Teoretic Teiuș. Au fost demolate construcții vechi, după modernizarea sediului, a comunicat primăria.

”În curtea liceului teoretic reabilitat proaspăt, cu toate instalațiile noi, sigur, pentru tinerii noștri și dascălii lor, lucrăm la curățarea terenului de magaziile insalubre și dărăpanate, care ne puneau în pericol. Dăm încet, încet, o față nouă curții interioare a liceului nostru!

Bătălia pentru modernizarea școlii teiușene continuă, pentru că ne pasă de copiii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate