Connect with us

Alba

Pregătiri pentru Ziua Copilului, la Sebeș. Primăria a cumpărat 5.600 de rucsacuri personalizate

PublicatPregătiri pentru Ziua Copilului, la Sebeș. Pentru a marca Ziua Copilului – 1 Iunie, Primăria Sebeș a cumpărat 5.600 de rucsacuri personalizate care urmează să fie dăruite elevilor și preșcolarilor din oraș.

Administrația locală din Sebeș a cumpărat prin intermediul platformei SEAP, pe 10 mai, 5.600 de rucsacuri personalizate pentru evenimentul „Ziua Copilului” – 1 Iunie.

Fiecare rucsac va avea dimensiunea de 30 x 18 x 40 cm, cu buzunar exterior cu fermoar, spate căptușit și compartiment lateral pentru sticlă.

Pregătiri pentru Ziua Copilului, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Consiliul Concurenţei, investigaţie pe piaţa serviciilor de citire a contoarelor de energie. Posibile trucări ale unor licitații

Publicat

Consiliul Concurenţei, investigaţie pe piaţa serviciilor de citire a contoarelor de energie. Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a declanşat o investigaţie privind posibile trucări ale unor licitaţii publice organizate de unele autorităţi/entităţi contractante pentru atribuirea contractelor de servicii de citire a contoarelor de energie electrică din România.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

American Councils for International Education anunţă lansarea turului de studiu pentru studenți Elie Wiesel 2024. Criterii

Publicat

American Councils for International Education Romania invită studenţii, masteranzii și doctoranzii cetăţeni români cu vârste între 20 și 27 de ani să candideze pentru a participa la programul Elie Wiesel Study Tour care va avea loc în perioada 25 august – 4 septembrie 2024.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Protecția Consumatorilor anunță noi controale. Sfaturi la cumpărarea produselor alimentare în perioadele de caniculă

Publicat

Protecția Consumatorilor anunță noi controale. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) va demara în perioada următoare acțiuni de control pentru supravegherea pieței produselor alimentare și a unităților de alimentație publică.

Protecția Consumatorilor anunță noi controale

Potrivit...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alegerile prezidențiale ar putea fi mutate din septembrie în decembrie. Motivul, explicat de președintele PNL, Nicolae Ciucă

Publicat

Alegerile prezidențiale ar putea fi mutate în luna decembrie a anului 2024, în loc de luna septembrie. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, susține mutarea alegerilor din septembrie, în decembrie. 

Ciucă a spus că principalele două motive pentru care PSD vrea alegerile...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe