Connect with us

Alba

Primăria Alba Iulia cere finanțare pentru continuarea lucrărilor de modernizare străzi. Costuri mai mari pe lotul doi

Published

on



Primăria Alba Iulia pregătește documentația pentru obținerea finanțării în etapa a doua pentru investiția ”Reabilitare infrastructură rețea majoră de transport public urban din municipiul Alba Iulia – Lot 2”. Aceasta include și lucrările de pe bulevardul Încoronării.

În atenția consilierilor locali intră două proiecte privind această investiție. Primul se referă la actualizarea datelor din devizul tehnic și al doilea la documentația pentru finanțare.

Pentru aplicarea celei de-a doua etape a…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Gabriel Pleșa, validat în funcția de primar al municipiului Alba Iulia, de magistrații Judecătoriei. Decizia pe scurt

Published

on

Primarul în funcție Gabriel Pleșa a fost validat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, pentru un nou mandat în fruntea orașului. Judecătoria Alba Iulia este instanța competentă care i-a validat mandatul primarului. Decizia a fost dată marți, 15 octombrie 2024. 

Gabriel Pleșa (PNL) a câștigat alegerile locale pentru încă un mandat, cu un scor dublu față de contracandidatul său Voicu Vușcan (PSD Alba). 

La alegerile din vară, Gabriel Pleșa a obținut 48,80% din voturile valabil exprimate, în timp ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Lituania- România, marți seara în Liga Națiunilor. Ce televiziune transmite LIVE meciul de la Kaunas. Lucescu a stabilit lotul

Published

on

Lituania –România, marți seara în Liga Națiunilor. Tricolorii joacă în albastru și țintesc a patra victorie. Marți, 15 octombrie 2024, de la ora 21:45, Lituania și România se duelează în etapa 4 din Liga Națiunilor, Liga C valorică, iar partida este transmisă  în direct la TV și în țară.

Dacă meciul Cipru – România a fost transmis de Prima TV, acum se schimbă televiziunea. Liga Națiunilor contează pentru naționala României fiindcă o clasare pe primul loc în grupele preliminare poate facilita…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: 102 ani de la Încoronarea de la Alba Iulia. Moment de reenactment istoric în onoarea încoronării suveranilor României Mari

Published

on

102 ani de la Încoronarea de la Alba Iulia. Moment de reenactment istoric în onoarea încoronării suvernailor României Mari, Ferdinand și Maria. Marți, 15 octombrie s-au împlinit 102 ani de la cel mai important eveniment de după 1918, Încoronarea lui Ferdinand și a Reginei Maria. 

Pentru a marca momentul reprezentații Consiliului Județean Alba alături Muzeul Unirii și Centrul Augustin Bena au organizat un moment de reenactment istoric.

Aceștia au marcat mai multe perioade ale istoriei românilor, de la daci…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Fabrica de Arme Cugir caută membri în CA cu ajutorul unei firme private, abonată la contractele de recrutare în funcții la stat

Published

on

Fabrica de Arme din Cugir caută membri pentru Consiliul de Administrație. Este vorba despre trei persoane care vor beneficia de o indemnizație de câteva zecii de mii de lei pe an. 

Dosarele trebuie depuse până în data de 28 octombrie, ora 12, la registratura Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, în plic sigilat și închis.

Selecția are loc, potrivit unui document al fabricii, consultat de Alba24, în baza ordonanței de guvernanță corporatistă care ar trebui, cel puțin teoretic, să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading