Connect with us

Alba

PROGRAM complet 1 Decembrie 2022 la Alba Iulia. Evenimentele organizate de Ziua Națională, de către Primărie și Consiliul județean

Publicat


alba iulia cetate

Ziua Națională aduce și în acest an mai multe evenimente organizate la Alba Iulia de către administrația locală și județeană. Primăria și Consiliul Județean au comunicat în aceste zile programul manifestărilor.

PROGRAM complet evenimente 1 Decembrie 2022 Alba Iulia

Joi, 24 noiembrie 2022

  • ora 10.00 „Unitate, Continuitate și Independență în Istoria Poporului Român. 104 ani de la Marea Unire, 1918 – 2022”. Simpozion național – deschiderea oficială (eveniment organizat de Muzeul Național al Unirii, la Sala Unirii)
  • ora 19.00 Stradivarius Opera – Dragostea pentru muzică ne unește sufletele. Recital pian și vioară – Andreea și Răzvan Stoica / Casa de Cultură a Studenților; acces…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ioan Popa, pe locul 18 în TOP 500 Forbes România: ”Transavia a intrat într-o nouă etapă de creștere strategică”

Publicat

Ioan Popa, proprietarul Transavia, rămâne în top 20 cei mai bogați români, potrivit ediției 2023 a clasamentului Forbes România. Acesta se află pe locul 18, iar compania pe care o conduce vizează investiții-record pentru consolidarea poziției în regiune.

După cel mai bun an din istoria companiei de aproape 33 de ani, cu venituri de peste 1 miliard de lei și un profit record pentru sector

  • cea mai mare companie din sectorul avicol…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Ce își doresc localnicii din Alba Iulia, de la viitorul primar. Declarații din stradă, de la cetățenii din oraș

Publicat

Alegerile locale bat la ușă, iar cei care vor decide cine va ajunge primar al municipiului Alba Iulia sunt cetățenii. Localnicii sunt cei care vor merge la vot, pentru a alege politicianul care va conduce orașul pentru următorul mandat.

Reporterii alba24.ro au vrut să afle de la cetățeni ai orașului ce așteptări au de la viitorul primar. În linii mari, aceștia vor ca lucrările de mobilitate să fie finalizate și investiții în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Au apărut mărțișoarele la Alba Iulia. Ofertă pentru toate buzunarele: Bijuterii de argint sau daruri simbolice de 1 Martie

Publicat

Primăvara bate la ușă și automat și sărbătoarea de 1 Martie. În următoarele zile, domnii vor fi în căutare de mărțișoare pentru doamne și domnișoare. 

La Alba Iulia, chiar în centrul orașului, au apărut deja primii comercianți de mărțișoare. Mai mult de atât, anul 2024 este unul bisect. în tradiție se spune că în anii bisecți și fetele dau băieților mărțișoare.

Chiar dacă mai sunt câteva zile până la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sală de sport modernă, cu 102 locuri, în comuna Șpring. Când încep lucrările de construire

Publicat

În comuna Șpring va fi construită o sală modernă de sport, cu 102 locuri. Iulia Stănilă, primarul comunei, a anunțat când vor începe lucrările.

Sala de sport urmează să fie construită în curând în curtea școlii primare din satul Drașov, comuna Șpring. Investiția este derulată de Compania Națională de Investiții.

”Astăzi a fost predat amplasamentul pentru construirea sălii de sport din comuna noastră.

Aceasta va fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe