Connect with us

Alba

Reclamație împotriva ministrului Finanțelor făcută de deputatul USR de Alba, respinsă de CNCD. Todosiu a uitat să semneze actele

Published

on



Deputatul USR de Alba, Beniamin Todosiu, l-a reclamant la CNCD pe ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, însă nu a mai făcut nici un demers după ce Consiliul i-a solicitat să trimită petiția semnată de mână. 

Todosiu l-a reclamat pe Câciu pentru un comentariu pe care actualul ministru l-a făcut pe Facebook, pe vremea când era consultant financiar și nu deținea o funcție publică. 

La un moment dat, Câciu a spus într-un comentariu pe Facebook că ”90% din antreprenorii din România sunt babuini-antreprenori”. Era o discuție între Adrian Câciu și o altă persoană, pe vremea când acesta nu era ministru.

După ce o captură de ecran a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

PNL rupe coaliția cu PSD, dar rămâne în Guvern pentru a „împiedica escaladarea completă a abuzurilor”. Reacția lui Ciolacu

Published

on

Nicolae Ciucă: Coaliția noastră de guvernare cu PSD se oprește aici. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat luni că liberalii renunță la coaliția cu PSD.

”Are în ADN-ul său abuzul de putere, coaliția noastră de guvernare cu PSD se oprește aici”, a spus Ciucă. Rămânem în Executiv doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor, a precizat șeful PNL.

Nicolae Ciucă a transmis un mesaj public în care explică de ce a luat decizia privind coaliția cu PSD.

„Nu comentez decizia CCR,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Motivarea CCR privind respingerea candidaturii Dianei Șoșoacă la președinție, publicată. Care sunt argumentele

Published

on

Curtea Constituțională a României (CCR) a anunțat luni respingerea contestației depuse de iana Șoșoacă la decizia de neînregistrare a candidaturii sale la prezidențiale. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

Reamintim că duminică Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, depusă a doua oară după decizia CCR. Aceasta își depusese din nou candidatura, sâmbătă noapte.

CCR susţine în decizie că dreptul de a fi ales într-o funcţie publică nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Ați văzut-o? O fată de 14 ani a plecat de la o casă de tip familial din Teiuș și nu s-a mai întors. Poliția o caută

Published

on

Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din orașul Teiuș. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Potrivit IPJ Alba, luni, 7 octombrie 2024, în jurul orei 16.00, Poliția Orașului Teiuș a fost sesizată de către reprezentantul unei case de timp familial, din oraș, cu privire la faptul că, în după amiaza aceleiași zile, în jurul orei 15.30,

minora CALO ALEXANDRA-NARCISA, în vârstă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Primele de carieră didactică şi profesională, acordate în luna octombrie a fiecărui an. Până când vor putea fi utilizate

Published

on

Primele de carieră didactică şi profesională, acordate în luna octombrie a fiecărui an. Prima de carieră didactică şi prima de carieră profesională pentru personalul didactic şi cel administrativ se acordă începând cu luna octombrie a fiecărui an şi va putea fi utilizată până în luna octombrie a anului următor inclusiv, prevede o lege publicată recent în Monitorul Oficial. 

În prezent, prima de carieră didactică are o valoare nominală de 1.500 lei net iar prima de carieră profesională se acordă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement