Connect with us

Alba

Sistemul de iluminat public urmează să fie modernizat pe mai multe străzi din Sebeș. Valoarea investiției

Publicat



Sistemul de iluminat public urmează să fie modernizat pe mai multe străzi din Sebeș. Investiția se ridică la peste 830.000 de lei. 

Primăria Sebeș a achiziționat, pe 22 martie, prin intermediul platformei SEAP, execuția lucrărilor de modernizare a sistemului de iluminat pe mai multe străzi din municipiu.

Valoarea lucrărilor este de 835.000 de lei, fără TVA, ofertantul fiind LedTrading SRL din Cluj-Napoca.

Investiția este…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Târg de Paște la Ighiu organizat duminică, de Florii: Produse tradiționale, dansuri populare și obiecte de artizanat

Publicat

Târgul de Paște de la Ighiu va fi organizat duminică, 28 aprilie de florii. Acesta va avea loc în mijlocul comunei. Organizatorii au transmis pentru alba24.ro că la târg vor fi prezenți producători locali cu produse tradiționale și cu obiecte de artizanat. 

De asemene va avea loc și un moment artistic.

Ce au transmis organizatorii

”Descoperiți farmecul sărbătorilor pascale prin produse locale și tradiționale care vă vor încânta simțurile. Veți găsi de la prăjituri delicioase, preparate speciale pentru Paște, până la vin de casă și o varietate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Primăria Alba Iulia vrea să termine până în 2026 pasajul subteran de sub Calea Moților. Ce spune primarul Gabriel Pleșa

Publicat

Primarul Gabriel Pleșa a spus că Primăria Alba Iulia ar putea finaliza pasajul subteran pe sub Calea Moților, până în 2026. Este vorba despre proiectul care ar urma să rezolve problema traficului infernal dinspre Micești. 

Momentan totul este la stadiul de proiect, însă în studioul Alba24.ro, Gabriel Pleșa a spus că lucrările ar putea fi terminte până în 2026.

Acesta a mai vorbit și despre alte teme de actualitate din Alba Iulia, într-un interviu alături de Claudiu Makkai. Interviul poate fi vizionat mai jos.

Gabriel Pleșa despre pasajul subteran de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Angajați ai Registrului Comerțului din Alba și din țară au protestat la Ministerul Justiției. Se pregătesc de grevă

Publicat

Angajații de la Registrul Comerțului sunt hotărâți să continue acțiunile de protest și se pregătesc pentru a intra în grevă. Vineri, 26 aprilie 200 de persoane au protestat în fața sediului Ministerului Justiției. 

Însă după discuțiile de vineri aceștia sunt hotărâți să meargă mai departe cu protestul. La acțiunea de vineri au participat și angajați ai Registrului Comerțului din Alba.

Ce au spus sindicaliștii

”Rezultatul discuțiilor din 26 aprilie 2024 de la sediul Ministerului Justiției este insuficient. Nu ne oferă garanții clare….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Noi investiții în iluminatul public, la Alba Iulia. Zonele și străzile unde se vor monta stâlpi și aparate noi. Licitație, în SEAP

Publicat

Noi investiții în iluminatul public, la Alba Iulia. Iluminatul public urmează să fie modernizat în mai multe zone din municipiul Alba Iulia, printr-o investiție de peste 4,1 milioane de lei. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe 25 aprilie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor din cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public în municipiul Alba Iulia”.

Valoarea totală este estimată la 4.103.991,6 lei, fără TVA.

Noi investiții în iluminatul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe