Connect with us

Alba

Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, la Blaj. Primăria a lansat licitația pentru achiziția lor. Unde vor fi amplasate

Publicat



Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, la Blaj. Primăria Blaj cumpără 15 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, care urmează să fie amplasate pe raza municipiului și a localităților aparținătoare, Petrisat și Izvoarele. 

Valoarea totală a contractului este estimată la 2.551.823,03 lei, fără TVA. 

Se doreste achizitionarea a 15 statii de...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Tătărușanu se retrage din fotbal. A jucat de 74 de ori pentru România

Publicat

Tătărușanu se retrage din fotbal: Portarul Ciprian Tătăruşanu, care a evoluat ultima oară la echipa saudită Abha, a anunţat că îşi încheie cariera, miercuri, într-o postare pe Instagram.

”Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat şi onorat să îl practic! Ţi-am dat totul din primele zile şi până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură.

Îţi mulţumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele. Ele m-au făcut omul care sunt azi!…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Pensiile din sistemul naţional de ordine şi siguranţă publică: Guvernul aprobă majorarea plafonului de impozitare

Publicat

Pensiile din sistemul naţional de ordine şi siguranţă publică: Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul aprobă majorarea plafonului de impozitare şi în cazul pensiilor din sistemul naţional de ordine şi siguranţă publică.

De această măsură vor beneficia aproximativ 200.000 de persoane, a declarat premierul, în debutul şedinţei de guvern.

„Aprobăm azi majorarea plafonului de impozitare şi în cazul pensiilor din sistemul naţional de ordine şi siguranţă publică.

Practic, le aducem la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Drept la replică Marius Hațegan, secretar general al PNL Alba: În lipsa realizărilor, PSD-iștii atacă performanțele liberalilor

Publicat

Drept la replică al secretarului general al PNL Alba, Marius Hațegan: În lipsa realizărilor, PSD-iștii atacă performanțele administrative ale liberalilor.

„Ciucă și PNL au încălcat legea Educației făcând propagandă politică la deschiderea liceului din Sebeș”, e titlul celui mai recent comunicat al PSD Alba, prin care socialiștii s-au gândit să lovească în una dintre cele mai importante investiții în sistemul de învățământ din județ, dar și din țară.

Pentru că realizările lor nu sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cât va costa salubrizarea și deszăpezirea străzilor din Alba Iulia, în următorii 5 ani. Licitație, lansată de Primărie

Publicat

Salubrizarea și deszăpezirea străzilor din Alba Iulia, în următorii 5 ani. Primăria Alba Iulia a lansat marți o licitație pentru concesionarea serviciului public de salubrizare stradală, curățarea și transportul zăpezii de pe străzile din municipiu, pentru următorii cinci ani. Pentru prestarea serviciilor, administrația locală alocă peste 33,5 milioane de lei. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe 10 septembrie, în SEAP, o licitație pentru delegarea gestiunii prin concesiune a serviciului public de salubrizare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate