Connect with us

Alba

Un tânăr din Alba s-a îmbătat și a pus mâna pe un cuțit: A tăiat cauciucurile la mai multe mașini parcate pe o stradă. Ce a urmat

Publicat



Un tânăr dintr-o comună din Alba s-a ales cu un dosar penal pentru distrugere. Fapta s-a petrecut în urmă cu mai multe zile, în data de 3 mai. Însă abia în 14 mai a fost identificat de polițiști. 

Din câte se pare tânărul după ce s-a îmbătat a pus mâna pe un cuțit și a tăiat mai multe cauciucuri ale unor mașini parcate pe o stradă din comuna Bucerdea Grânoasă. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 mai 2024, polițiștii Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă au identificat și reținut un tânăr de 19 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care este…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VREMEA până în 26 august. Revine canicula, zile cu ploi și furtuni. Cât de mult cresc temperaturile. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Publicat

Vremea se încălzește din nou în următoarea perioadă. Vor fi maxime peste 35 de grade, mai ales în regiunile sud-vestice. Vor mai fi ploi și furtuni, însă cantitățile de precipitații vor fi mai puține până la mijlocul lunii august.

Perioade cu ploi și furtuni sunt anunțate în 4-9 august în Transilvania și în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Trei frați din Alba, condamnați după ce au încercat să recupereze banii pierduți de tatăl lor la jocuri de cărți

Publicat

Trei frați din Alba care au vrut să recupereze banii pierduți de tatăl lor la un joc de cărți, au fost condamnați de judecători. Cei trei au ajuns în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia, pentru tentativă de tâlhârie. 

Este vorba despre doi bărbați și un minor din Șibot, care în data de 23 decembrie 2022 au mers pentru a recupera banii pierduți de tatăl lor la jocuri de cărți.

Mai...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Direcția Silvică Alba cumpără un autocamion specializat pentru transportul lemnului. Investiție de peste 400.000 de euro

Publicat

Direcția Silvică Alba cumpără un autocamion specializat pentru transportul lemnului cu lungime mare, dotat cu suprastructură, remorcă autoviratoare și macara. 

Valoarea totală este estimată la 408.781,43 de euro, fără TVA.

Potrivit documentației,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Mai multe servicii prestate gratuit de ANCPI. Noile prevederi au intrat în vigoare

Publicat

Mai multe servicii prestate gratuit de ANCPI. Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) introduce noi gratuități pentru prestarea serviciilor și extinde lista inclusiv a celor de interogare dinamică pe baza unor componente API (application programming interface).

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate