Connect with us

Eveniment

VIDEO: Un autoturism a ars ca o torță într-o localitate din Sălaj. De la ce a pornit focul

Publicat


Un autoturism a ars ca o torță în urma unui incendiu izbucnit în localitatea Tetișu din județul Sălaj. Ocupanții au reușit să iasă la timp din mașină. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei defecțiuni la instalația electrică.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit , sâmbătă seară, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autoturism. Incidentul, s-a produs pe raza localității Tetișu din județul Sălaj.

O autospecială pentru stins incendii s-a deplasat la locul solicitării.

În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări și ocupanții ieșiți din acesta.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alba

31 mai: Târg de joburi pentru studenți și absolvenți, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc marți, 31 mai, Târgul de Joburi PRO-CARIERA. La eveniment sunt așteptați studenți sau absolvenți de la toate specializările UAB, care sunt în căutarea unui loc de muncă. 

Târgul este organizat de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB) în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Alba.

Evenimentul va avea loc marți, 31 mai, în Sala Bosch (Corp C, Parter) a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Angajatorii care doresc să participe la acest eveniment prin oferirea de locuri de muncă studenților sau absolvenților, locuri de practică sau internship vor notifica intenția de participare, împreună cu locurile vacante disponibile până la data de 27 mai 2022 la adresa de email larisadragolea@uab.ro, în vederea alocării unui stand.

Acest târg de joburi este organizat în cadrul Proiectului CNFIS-FDI-2022-0559 – Corelarea competențelor studenților cu cerințele pieței muncii prin activități și servicii specifice de consiliere în carieră și monitorizarea inserției absolvenților în cadrul UAB – PRO CARIERA, finanțat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Perioada de depunere a proiectelor PNNR destinate investițiilor pentru producerea a energiei eoliene și solare a fost prelungită

Publicat

Ministerul Energiei anunță că a fost prelungită perioada de depunere a proiectelor pentru fonduri din PNNR destinate investițiilor pentru instalarea de noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară.

Termenul inițial era 31 mai 2022, dar printr-un ordin a fost prelungită perioada cu două săptămâni, respectiv până la 15 iunie 2022, ora 17.00.

”Investițiile în noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrată, sunt o prioritate pentru noi.

De aceea am semnat ordinul pentru modificarea ghidului specific – Condiții Specifice de accesare a finanțării din fonduri europene aferente PNRR aferent Măsurii de investiții I.1 din cadrul Componentei C.6 Energie – Pilonul I.

Am încredere că vor fi depuse multe proiecte, pentru că există interes”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Energiei, într-un comunicat.

Ghidul Specific, care poate fi accesat pe site-ul ministerului Energiei, la rubrica ”Finanțări Europene – PNRR” , are ca obiect sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sebeș: ”Zilele muzicale Carl Filtsch” vineri și sâmbătă. Programul evenimentelor

Publicat

Municipiul Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, organizează vineri și sâmbătă un eveniment omagial dedicat memoriei muzicianului Carl Filtsch (1830-1845), născut la Sebeș și considerat unul dintre cei mai mari pianiști ai secolului al XIX-lea și cel mai strălucit discipol al marilor compozitori Frédéric Chopin și Franz Liszt.

Deși s-a stins la o vârstă fragedă (15 ani), Carl Filtsch s-a remarcat în viața culturală a vremii sale, în cele mai importante centre ale Europei: Budapesta, Viena, Wiesbaden, Baden-Baden, Paris și Londra.

Monumentul său funerar, dăltuit în marmură, se găseşte în cimitirul San Michele din Veneţia.

Carl Filtsch, care a început să improvizeze la pian de la o vârstă fragedă, a lăsat în urma sa opt compoziţii proprii, dintre care unele au fost publicate pentru prima dată la Londra, în 1843.

El a compus şi un concert pentru pian, care, din păcate, s-a pierdut. În  ciuda influenţelor uşor de recunoscut ale profesorilor săi, în lucrările sale se oglindesc o maturitate timpurie şi un talent remarcabil.

Dintre compoziţiile sale amintim: „Choral 1839”, „Romanze ohne Worte 1840”, „Barcarolle”, „Mazurka”, „Impromptu in Ges – Dur…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Fără ghiozdane la facultate. Studenții și PROFESORII unei facultăți din Cluj-Napoca au primit o PROVOCARE. Care este SCOPUL

Publicat

Studenții Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din Cluj-Napoca sunt invitați să vină la facultate fără ghiozdane, joi, 26 mai. Inițiativa face parte din cursul de Event Planning, organizatorul fiind Paul Fărcaș.

„Acest eveniment presupune o zi în care studenții și profesorii merg la facultate fără rucsacuri, genți, poșete, purtând toate cărțile, caietele și tot ce ar conține acestea, în mâini sau în pungi de plastic, coșuri de cumpărături, etc.

May be an image of text that says 'NO backrack back DAY JOI, 26 MAI 2022 08.00-16.30 -ish FSPAC'

Organizăm acest eveniment pentru a crește gradul de conștientizare pentru milioanele de copii din întreaga lume care trebuie să meargă pe jos kilometri întregi la școală purtând cărțile și rechizitele școlare în mâini sau în pungi de plastic pentru că nu își permit un rucsac”, se arată într-un anunț al FSPAC.

Nu numai studenții sunt așteptați fără genți, ci și profesorii….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe