Connect with us

Alba

Vremea în Alba, până duminică: câteva ploi, mai cald apoi temperaturile scad. Prognoza meteo de weekend, 5-7 mai

Publicat



Vremea de weekend în Alba: Se încălzește în următoarele zile, iar sâmbătă temperaturile ajung până la valori de 23 de grade Celsius, în zonele joase.

Duminică însă va fi mai răcoros: doar 17 grade Celsius.

Sunt anunțate ploi aproape în fiecare zi din acest weekend.

La munte, maximele vor varia între 9 și 14 grade la Oașa, respectiv 13-16 grade la Arieșeni.

Prognoza meteo de weekend, 5-7 mai, în localitpți din…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cât va costa modernizarea DJ 750C, între Sălciua și Valea Mănăstirii. Tronson spectaculos cu potențial turistic în Alba

Publicat

Investiția actualizată pentru modernizarea DJ 750C între Sălciua și Valea Mănăstirii (Teiuș/DN1) a fost aprobată de consilierii județeni din Alba.

Valoarea totală a acestuia este de 209.181.540,92 lei (inclusiv TVA), respectiv cea actualizată la 210.328.583... Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea în Alba în weekend 26 – 28 iulie: Revin temperaturile caniculare. Prognoza meteo pe localități din județ

Publicat

Vremea în Alba în weekend 26 – 28 iulie: Revin temperaturile caniculare. Prognoza meteo pe localități din județ. După câteva zile în care am avut temperaturi respirabile și o ușoară răcorire, revine canicula.

Se încălzește treptat, cu câteva grade în fiecare zi, așa încât duminică vom avea din nou temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Dacă vineri mai sunt prezenți câțiva nori pe cer, apoi aceștia se risipesc și fac loc soarelui strălucitor.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Festivalul Internațional de Folclor Aiud, 25-28 iulie 2024. Patru seri de spectacol cu dansatori și interpreți din 8 țări. Program

Publicat

Festivalul Internațional de Folclor începe joi, 25 iulie, la Aiud. Peste 300 de dansatori și interpreți, membri ai ansamblurilor folclorice din opt țări vor face spectacol, timp de patru zile.

Vor fi prezente și ansambluri din România:

Ansamblul Folcloric „Bărăganul” din Călărași, Ansamblul Folcloric al Judeţului Alba, Ansamblul de dansuri maghiare „Pipacs” din Ciumbrud și Ansamblul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Drept la replică PSD Alba: După greva dintre prânz și cină sau cartea invizibilă, Florin Roman a inventat minciuna perpetuă

Publicat

Având în vedere minciunile grosolane și afirmațiile demagogice pe care domnul (încă) deputat Florin Roman le-a împrăștiat în spațiul public, dorim să aducem în atenția opiniei publice o serie de clarificări menite să demonstreze că parlamentarul minte precum respiră. În decursul timpului, după ce a patentat greva dintre prânz și cină, domnul Roman a inventat și minciuna perpetuă, adică poate să mintă continuu pe orice subiect, fără să obosească.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate