Connect with us

Alba

Când vor avea loc alegerile prezidențiale în 2024: Ce date au ales liderii coaliției PSD-PNL

Publicat


Alegeri prezidențiale 2024: Data alegerilor prezidențiale a fost stabilită de liderii coaliției PSD-PNL. Mai multe surse politice precizează că primul tur ar urma să aibe loc pe 15 septembrie. 

Apoi turul al doilea în data de 29 septembrie 2024.

De asemenea șefii coaliției de guvernare au mai decis și prelungirea zilei de vot la toate alegerile care vor avea loc în 2024.

Vorbim despre alegerile locale, europarlamentare,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Mecanic de la secția Teiuș, felicitat de CFR. A evitat o tragedie după ce o autospecială ISU a forțat trecerea de cale ferată

Publicat

Mecanic de la secția Teiuș, felicitat de CFR. A evitat o tragedie evitând o autospecială ISU care a forțat trecerea de cale ferată.

”El este Sorin Ioan Stan, mecanicul Depoului Brașov-Secția Teiuș, care în conducerea trenului IR 1734 Cluj Napoca-București, a întâlnit în deplasarea sa o autospecială SMURD care a ignorat indicatoarele rutiere și semnalele acustice date de tren.

Prin profesionalismul său și viteza de reacție,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evaluare Națională și Bacalaureat 2024: profesorii nu vor mai corecta lucrări de acasă. Anunțul ministrului Educației

Publicat

sala clasa liceu examen

Evaluare Națională și Bacalaureat 2024: profesorii nu vor mai corecta lucrări de acasă, spune ministrul Educației, Ligia Deca. Aceștia se vor afla în centrele de evaluare, la examenele naționale.

„Nu ne dorim acest lucru (să corecteze de acasă- n.red). Tocmai în ideea de a putea să semnaleze eventuale probleme imediat, pentru a putea să facem ședințele de instruire față în față și să poată fi puse toate întrebările…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: ”Galerii de buzunar”, expoziție de cărți artistice la Muzeul Național al Unirii. Mini piese unice, între două coperți

Publicat

La Muzeul Național al Unirii Alba Iulia este prezentată expoziția de cărți artistice ”Galerii de buzunar”, semnată Elena Cristea.

Organizatorii expoziției sunt Consiliul Județean Alba, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și Fundația Inter-Art Aiud.

„Micile galerii de buzunar ale Elenei Cristea sunt creații realizate în tehnică mixtă. Combină conceptul de carte cu lucrări abundent cromatice.

Prin simpla alegere a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LIVE VIDEO: Cum arată noua Policlinică din Alba Iulia. Noul Ambulatoriu va funcționa din 7 mai. Lucrările au fost finalizate

Publicat

LIVE VIDEO: Cum arată noua Policlinică din Alba Iulia. Noul Ambulatoriu va funcționa din 7 mai. Lucrările au fost finalizate

Ambulatoriul integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia va fi mutat din locația actuală în clădirea reabilitată și extinsă din incinta spitalului.

În prezent, ambulatoriul de specialitate funcționează pe strada Mușețelului, nr. 2, la o distanță semnificativă de Spitalul Județean Alba.

Alba24.ro

Citește mai departe