Connect with us

Eveniment

Cinci bărbați din Mureș, cercetați într-un dosar de proxenetism. Victimele, femei din medii defavorizate

Publicat


Polițiștii din Mureș pun ân executare cinci mandate de aducere în cadrul unui dosar pentru proxenetism. Victime, femei din medii defavorizate, obligate să se prostitueze.

Potrivit IPJ Mureș, marți această dimineață, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Mureș, desfășoară 8 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de proxenetism.

Din cercetări a reieșit că în perioada 21 noiembrie și până în prezent, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 50 de ani ar fi determinat mai multe femei, care provin din medii…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

BLOCAJ pe DN1 în Florești. S-a spart conducta principală de canalizare care traversează localitatea

Publicat

Floreștiul e blocat din cauza unei avarii. Conducta principală de canalizare care traversează localitatea s-a spart și se intervine pe DN1, anunță Compania de Apă Someș. Din această cauză se circulă bară la bară.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, scapă de acuzațiile aduse de o federație sindicală

Publicat

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, scapă de acuzațiile de abuz în serviciu aduse de Federația Sindicatelor Independente din Educație. 

Tribunalul Alba a respins plângerea formulată de sindicat, împotriva ordonanței de clasare anterioare, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

”Respinge ca neîntemeiată plângerea formulată de petenta Federația Sindicatelor Independente din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

EXCLUSIV. Pizza Comasata, lansată de o pizzerie din Cluj-Napoca special pentru alegerile din 9 iunie

Publicat

O pizzerie din Cluj-Napoca lansează pizza Comasata, special pentru alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie, aceasta având ingrediente care reflectă culorile partidelor din coaliția PSD-PNL.

Cristian Hoza,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Coaliția PSD – PNL s-a rupt la alegerile locale pentru București. Gabriela Firea și Sebastian Burduja, noii candidați

Publicat

Coaliția PSD – PNL s-a rupt la alegerile locale pentru București. Cele două partide au decis, după miezul nopții, să aibă fiecare candidat separat la primăria Capitalei: Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja.

Partidele au decis să renunțe la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu cu șapte zile înainte de expirarea termenului la care pot fi înregistrate candidaturile.

Firea și Burduja și-au exprimat intenția de a candida…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe