Connect with us

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Interesul braşovenilor pentru posturile disponibile în cadrul aparatului executi…

Publicat


Interesul braşovenilor pentru posturile disponibile în cadrul aparatului executiv al Consiliului Judeţean Braşov este foarte mare. Pentru cele 4 posturi de personal contractual scoase la concurs în cadrul Direcţiei Implementare Aeroport Braşov s-au înscris 49 de persoane. În urma selecţiei dosarelor, 40 de candidaţi au trecut în etapa probei scrise a concursului.

Cea mai mare concurenţă se înregistrează în cazul celor două posturi de consilier, gradul I, cu o vechime minimă în specialitatea studiilor de 3 ani şi 6 luni, pentru care cerinţa este absolvirea cu diplomă de licenţă a studiilor universitare în domeniul ştiinţelor inginereşti. Pentru ocuparea acestora concurează 31 de candidaţi.

Alţi 7 doritori sunt aşteptaţi la proba scrisă pentru ocuparea unui post de consilier, gradul II, cu o vechime în specialitatea studiilor de minimum 6 luni, post pentru care condiţia de participare este absolvirea cu diplomă de licenţă a studiilor universitare în domeniul ingineriei aerospaţiale.

Pentru postul de consilier, gradul IA, cu o vechime în specialitatea studiilor de minimum 6 ani şi 6 luni, pentru care condiţia de participare este absolvirea cu diplomă de licenţă a studiilor universitare în domeniul ingineriei civile, concurează 2 candidaţi.

Proba scrisă a concursului se desfăşoară vineri, 22 ianuarie, şi are o durată de două ore. Rezultatele vor fi anunţate la începutul săptămânii viitoare, iar interviul va fi programat în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Pentru a trece în ultima etapă a concursului, cea a interviului, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum 50 de puncte.

„Ne completăm echipa de specialişti pentru Direcția Implementare Aeroport din cadrul Consiliului Județean. Astăzi organizăm concursul pentru ocuparea celor patru posturi disponibile. Ne dorim să recrutăm cei mai buni specialişti, care vor avea de rezolvat atât chestiunile legate de investiţiile pe care le mai avem de făcut pentru finalizarea construcţiei Aeroportului Internaţional Braşov, cât şi problematica privind certificarea obiectivului și operarea lui”, declară președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.Facebook/ Consiliul Județean Brașov


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Covasna: Casa cea mai frumos împodobită de sărbători, premiată de Primăria Întorsura Buzăului

Publicat

fotografie cu caracter ilustrativ

În acest an, autoritățile locale din orașul Întorsura Buzăului vor acorda premii pentru cea mai frumos împodobită casă de sărbători.

Potrivit primarului Raul Urdă, concursul a fost iniţiat în urmă cu trei ani cu scopul de a determina localnicii să-şi decoreze locuinţele şi să contribuie în acest fel la iluminarea şi înfrumuseţarea oraşului de sărbători.

„Marţi seară deschidem Târgul de Crăciun şi aprindem luminile festive, iar cu acest prilej va avea loc şi a doua ediţie a acţiunii caritabile ‘Tu mânânci, noi donăm’, susţinută de mai mulţi oameni de afaceri generoşi, care vor dona toate încasările (…)

La prima ediţie s-au adunat 1000 de lei care au fost donaţi Casei familiale din Întorsura Buzăului (…)

O parte dintre podoabele cu care sunt împodobiţi brazii de Crăciun din centru au fost făcute de copiii de la şcolile din oraş, pentru că am vrut ca şi ei să se implice. Ne străduim să generăm o stare de spirit în viaţa comunităţii locale şi tot în acest scop vom organiza şi anul acesta concursul Cea mai frumoasă casă împodobită de sărbători”, a declarat, pentru AGERPRES, primarul Raul Urdă.

O familie care a câștigat prima ediției a concursului, a donat premiul

Prima ediţie a concursului a fost câştigată de familia Stoica, de pe strada Aviatorului nr 18b, care a donat premiul de .1000 de lei Clubului Copiilor din Întorsura Buzăului, cea de-a doua ediţie de către familia Bularca, domiciliată pe strada Libertăţii nr 22, iar cea de anul trecut de către familia Mitrofan, care locuieşte pe strada Învăţător Gheorghe Zaharia şi care a donat premiul Asociaţiei Reuniunea Femeilor Ortodoxe din localitate.

Concursul s-a desfăşurat on-line, participanţii trebuind să posteze fotografii pe pagina de Facebook a Primăriei, iar câştigătorii au fost desemnaţi pe baza votului publicului.

Premianţii au primit câte o plachetă şi câte 1.000 de lei, oferiţi de către consilierii locali USR Întorsura Buzăului. Agerpres

Citește mai departe

Actualitate

Hunedoara: Evenimentul caritabil ,,Deva pentru copii”, în Piața Victoriei din oraș

Publicat

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Deva, arhivă foto

Elevii de la Liceul Tehnologic ,,Grigore Moisil” Deva, cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva organizează marți, 5 decembrie 2023, un eveniment în scop caritabil de Moș Nicolae.

„Bucuria de a dărui altor copii bucurie, de a aduce un zâmbet pe fața lor, de a-i face să se bucure de magia sărbătorilor, este scopul acestui proiect școlar.

Elevii vor realiza ornamente, decorațiuni, suveniruri specifice sărbătorilor de iarnă și dulciuri.

Toate aceste produse nu vor avea un preț fix.

Fiecare devean interesat de oferta pusă la dispoziție de elevii liceului, va putea dona, atât cât dorește, în scop caritabil.

Din banii care se vor strânge în urma acestui eveniment, se vor realiza pachete-cadou pentru copii proveniți din familii mai nevoiașe din Deva.

                          sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Deva 

Doamnele și domnișoarele vor putea beneficia de o ședință de coafură realizată de elevi, pentru a testa un nou look.

Standul elevilor de la Liceul Tehnologic ,,Grigore Moisil” va fi amplasat în Piața Victoriei, în data de 5 decembrie 2023, între orele 10:00-12:00.

Devenii care doresc să fie alături de organizatori și să îl ajute pe Moș Nicolae să împartă zâmbete și să aducă puțină bucurie în sufletele copiilor cu care soarta nu a fost prea generoasă, sunt așteptați să participe la acest eveniment caritabil”, au transmis reprezentanții Primăriei Deva.

Citește mai departe

Actualitate

Povești de iarnă: Colecția lunii decembrie la Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov

Publicat

Arhivă foto

În perioada următoare mai multe povești de iarnă din Colecția lunii decembrie vor fi disponibile la Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov.

„Știm că literatura pentru copii este deosebit de bogată în povești despre iarnă, Crăciun și zăpadă, așadar cei mici sunt norocoși și fericiți.

În Colecția lunii Decembrie ne-am gândit și la cei mari, care își doresc, poate, puțină tihnă, într-un fotoliu comod, pentru a se delecta cu scrieri a căror acțiune se petrece pe tărâmuri albe și misterioase.

Poveștile de iarnă pe care le-am pregătit pentru cei mari sunt romane de acțiune, thrillere, aventuri fantastice și comedii romantice, toate având ca element comun decorul hibernal.

Vă invităm să consultați selecția noastră și să împrumutați titlurile dorite, accesând catalogul bibliotecii AICI ”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene George Barițiu Brașov.

Citește mai departe

Actualitate

Bărbat din județul Sibiu, prins băut la volan și fără permis de conducere. Ce alcoolemie avea

Publicat

fotografie cu caracter ilustrativ

Un bărbat din județul Sibiu s-a ales cu dosar penal, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost prins băut și fără permis, la volanul unei mașini.

Potrivit IPJ Sibiu, duminică, 3 decembrie 2023, în jurul orei 02,00, în Șelimbăr, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe strada Prelungirea Mihai Viteazu de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Șura Mare.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Ulterior recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Citește mai departe