Connect with us

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea a fost prezent, ast…

Publicat


Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea a fost prezent, astăzi, la ceremonia de împuternicire a noului comandant al Brigăzii 2 Vânători de Munte ”SARMIZEGETUSA” din Brașov, colonelul Marian Dragomir.
Ceremonialul de predare-primire a Drapelului de luptă s-a desfășurat în prezența reprezentanţilor autorităţilor publice locale, şefilor structurilor din sistemul de apărare, siguranţă naţională şi ordine publică, alături de militarii garnizoanei.

Am avut deosebita onoare de a participa, astăzi, la ceremonia de împuternicire a noului comandant al Brigăzii 2 Vânători de Munte ”SARMIZEGETUSA” din Brașov, colonelul Marian Dragomir.
A fost o ceremonie emoționantă, organizată la sediul unității, în prezența reprezentanţilor autorităţilor publice locale, a şefilor structurilor din sistemul de apărare, siguranţă naţională şi ordine publică și a militarilor.
Brigada 2 Vânători de Munte ”SARMIZEGETUSA” este o o unitate militară de elită, un reper al sistemului național de apărare al țării noastre.
I-am adresat mulțumiri comandantului garnizoanei Brașov, colonelul Vasilică Grădinaru pentru munca, sprijinul, dăruirea şi realizările obţinute la… Meer

Consiliul Județean Brașov, profile pictureKan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen, Militair uniform en de tekst 'TORI DE MUNTE EGETUSA"'Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen, Militair uniform en buitenshuisKan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, buitenshuis en de tekst '快 JC SIGNO'Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en buitenshuis

Facebook / Consiliul Județean Brașov


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

100 de locuri ”musai de vizitat” în Poarta Transilvaniei. Obiective din Cluj şi din judeţele vecine

Publicat

Judeţul Bistriţa-Năsăud, care se promovează turistic sub brandul Poarta Transilvaniei, are, de luni, o hartă interactivă cu 100 de obiective ”musai de vizitat” de către cei care ajung pe aceste meleaguri, dar şi de bistriţeni.

100 de locuri ”musai de vizitat” în Poarta Transilvaniei

Proiectul a fost implementat cu sprijinul voluntarilor Centrului Europe Direct Bistriţa-Năsăud şi al altor parteneri, iar lansarea oficială a hărţii interactive a avut loc, luni după-masă, la Castelul Teleki din localitatea Posmuş, monument istoric reabilitat anul acesta cu fonduri europene.

”Este…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Actualitate

Vânt NĂPRASNIC și ceață în patru județe

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică noi atenţionări Cod galben de ceaţă și vânt, valabile în orele următoare, în localităţi din 4 judeţe.

Astfel, până la ora 20.00, în Huedin, Căpușu Mare, Mănăstireni, Sâncraiu, Izvoru Crișului din județul Cluj și în zona joasă a județului Bistriţa-Năsăud se va semnala ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

Totodată, până la ora 23.00, vântul va sufla cu rafale de 55…70 km/h în Avrig, Tălmaciu, Racovița, Turnu Roșu și Boița din județul Sibiu.

Sub avertizare de vânt cu viteze care vor…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Actualitate

FOTO: Tractor răsturnat în șanț, într-o localitate din Bistrița-Năsăud. O persoană, în stare critică

Publicat

Un grav accident s-a produs, vineri la amiază în localitatea Agrieș, județul Bistrița-Năsăud. Din primele informații, o persoană a fost gravă rănită după ce un tractor s-a răsturnat în șanț.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, pompierii militari din cadrul Stației Beclean au intervenit în localitatea Agrieș la un accident rutier.

Din primele date, un tractor s-a răsturnat în șanț.

În autovehicul se aflau două persoane, un bărbat a rămas prins între tractor și un mal de pământ.

accident bistrita

Victima este în stop cardio-respirator, a fost scoasă de sub tractor de către ceilalți participanți la…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Actualitate

Luare de mită, trafic de influenţă şi delapidare. Polițist din Bistrița-Năsăud, plasat sub control judiciar

Publicat

Un poliţist din Bistrița-Năsăud a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de luare de mită, trafic de influenţă, delapidare şi şantaj. Polițiștul este acuzat că a comis mai multe fapte de corupție începând cu anul 2018, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

La începutul acestei săptămâni, Serviciul judeţean al Direcţiei Generale Anticorupţie, în baza delegării procurorului, a efectuat două percheziţii domiciliare, la un post de poliţie şi la domiciliul unei persoane fizice, în urma cărora poliţistul a…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe