Connect with us

Alba

Rezultate alegeri 2024: LISTA primarilor care au câștigat alegerile în municipii, orașe și comune din Alba. Procente și partide

Publicat



Rezultate alegeri 2024. După publicarea rezultatelor parțiale, sunt disponibile procentele cu care au fost câștigate primăriile din Alba. Reamintim că o localitate din județ a avut un singur candidat la funcția de primar.

În total, în județul Alba, PNL are 57 de primării, dintre care 2 câștigate anul acesta: Roșia de Secaș și Stremț.

VIDEO...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Falsurile de bancnote româneşti expertizate la BNR anul trecut, în creştere cu 31%. Care a fost cea mai falsificată bancnotă

Publicat

Falsurile de bancnote româneşti expertizate la Banca Naţională a României (BNR) în 2023 au totalizat 5.864 bucăţi, în creştere cu 31,39% faţă de anul 2022, potrivit raportului anual al băncii.

Bancnota cu cel mai mare număr de falsuri înregistrate a fost cea de 100 lei, cu 5.750 bucăţi (din...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

STUDIU: Mersul pe jos, un „mijloc eficient şi accesibil” pentru prevenirea durerilor de spate recurente

Publicat

Mersul pe jos, un „mijloc eficient şi accesibil” pentru prevenirea durerilor de spate recurente. O modalitate ieftină şi uşoară de a preveni durerile de spate recurente ar putea fi reprezentată de mersul pe jos. Potrivit oamenilor de știință, testele au arătat că pacienţii care au ieşit la plimbare zilnic s-au confruntat mai rar cu această problemă de sănătate.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Proiect pentru o nouă centrală fotovoltaică, la Alba Iulia. Ce capacitate va avea și unde va fi amplasată

Publicat

Proiect pentru o nouă centrală fotovoltaică, la Alba Iulia. Municipiul Alba Iulia ar putea beneficia în curând de o nouă centrală fotovoltaică care va produce energie electrică „verde” pentru autoconsum. Aceasta va avea o capacitate de 3 MW și va fi amplasată în zona cartierului Oarda. Investiția este estimată la peste 16,4 milioane de lei. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cea mai veche biserică creștină din Transilvania. Cum va fi amenajată locația ruinelor descoperite în Cetatea din Alba Iulia

Publicat

Cea mai veche biserică creștină din Transilvania. Consiliul Județean Alba și Arhiepiscopia Romano-catolică de Alba Iulia vor colabora pentru amenajarea locației unde au fost descoperite ruinele celei mai vechi biserici creștine din Transilvania. Acestea au fost găsite în urmă cu 13 ani, în Cetatea Alba Carolina.

Ruinele bisericii au fost găsite...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe